:/

Veckan är över! Och de e lördag, vilket är väldigt skönt. Men mindre skönt att jag blivit dunder förkyld av alla snoriga barn. Men de e väl sånt man får stå ut med..
Veckan har varit tung men uppskattad, har haft så himla kul o börjar kanske tänka om lite på min framtid. Har fått mig nåra funderare va jag egentligen vill göra me mitt liv, och jag tror jag har hittat mitt kall i livet.
Men de betyder mkt hårt slit o kanske 4 år i skolan tills jag nått dit jag vill.. Är de värt de ? Kommer hinna bli 25 innan jag blir klar me min utbildning ..
Jag är väldigt kluven just nu o vet varken ut eller in... Jag vet inte ens om jag pallar 4 år av studier... Jag vet juh hur de gick på gymnasiet, när jag höll på att gå in i väggen 15 ggr typ...
Sitter o kollar lite sidor men blir bara matt i huvudet...

Nu ska jag umgås lite me min familj, SST väntar nästa vecka....
See You Next Time

Ledig Fredag


Satt på tåget påväg hem från jobbet igår. Pratade me Nergiz i telefon o vi pratade massa skit som vanligt men sen kom vi in på musik som har fått stor betydelse i vårat liv, musik som skapar minnen. Då helt plötsligt suckar en kvinna högt o säger till en annan random kvinna " att de här kan hon fan inte sitta o lyssna på" Hon säger de högt o irriterat. Och jag blir stött, hon går sin väg och jag blir arg! Sen när blev de förbjudet att prata i telefon på tåget?!
Kärring! Va glad att jag inte snackade sex o suga kuk förfan! Men de e typiskt äldre kvinnor, kommit i klimakteriet klagar på allt o alla. Så när hon gått så lägger jag på me Nergiz jag säger lite högt att jag tydligen stör folk.
Men jag kände ändå att de är inte nått förbud på telefon på tågen så va är problemet? Sätt dig nån annanstans men håll de för dig själv.
Aja nu sitter jag här , klockan är 10:19 o jag är knappt uppe den här tiden när jag ska upp o jobba. Va på Toves skolavslutning klockan kvart i nio imorse ..... Vilket betydde att jag va tvungen att gå upp halv åtta, vilket oxå betyder att jag kommer däcka i bingen ganska tidigt idag.
Klockan 13:00 så ska vi titta på när Cissi springer ut. Skönt o vara ledig idag faktiskt.

Nästa vecka jobbar jag på dagiset vilket betyder väldigt tidiga mornar, men de ska jag nog klara av :P
Hehe de kommer bli tuffa dagar!
Men nu ska jag försöka äta nånting tänkte jag :)

See You Next Time

Lördag

De är lördag vilket är helt underbart ..
Igår va jag så glad, Nergiz märkte de oxå, just för att de e helg. Veckorna håller på att ha ihjäl mig iallafall psykiskt, min glada sida syns allt mer sällan. Vilket suger som fan, Men igår va jag på så sjukt bra humör och samma sak idag. Sov hos Nergiz natten till idag så mötte upp syrran så drog vi upp till centrum för att byta ut min lins som sprack efter bara två veckor INTE OKEJ!. Sen drog vi hem o softade, va nyss ute o spelade basket me familjen vilket va kul, inte ofta vi gör nått tillsammans..

Nu har jag precis sminkat mig så jag inte ser så trött ut, Nergiz har precis slutat så hon hör väl av sig snart o då bär de av hem till henne så får vi se va denna lördagskväll har att bjuda på ;)

Sen blir de söndag vilket betyder tvättstuga :/
Men men rena kläder måste man juh ha tyvärr.. hehe

  • See you next time

RSS 2.0