Tisdag kväll

Jaha nu sitter jag här igen o uppdaterar bloggen.
Har jobabt igår o idag, varit o badat igår o idag oxå. blivit hämtad direkt efter jobbet o sen dragit ut o badat o solat me vännerna. Amanda, jag o grabbarna grus. Jag kan juh säga såhär att inte sparar man på mkt kalorier när man badar me dom där grabbarna, man blir dränkt o jagad o jag vet inte vad. Jag e helt slut i kroppen. Jobbat som en idiot o sen badat till kvällkvisten liksom, sen ett till två mål mat om dagen . Kommer inte finnas mkt fett kvar på min kropp när jag kommer hem till sthlm om de fortsätter såhär haha.  Har redan gått ner lite i vikt tror jag, syns lite på magen. Men de är nog för att de e andra rutiner o miljö här, annaorlunda liksom.

Imorgon jobbar jag o på tisdag o sen ledig fredag sen jobba lördag,söndag. De är ett tungt jobb i denna värme de e sjukt. Jag har ont i rygg o fotter, men de blir nog bra, jag blir härdad =P

Jag saknar mina sthlm:are <3

See You Next Time

Lördags morgon

Jaha idag vaknade jag tidigt, ingen aning om varför hehe.

Igår dog the king of pop, vilket kom som en ren chock. Jag blev helt seriöst chockad, han ska inte vara död?
Jag har växt upp med att han finns där, man har blivit bortskämd att han alltid syns någonstans. Och nu är han död?
De går jag inte med på, o skulle MJ som är en kämpe , tillåta sig själv att dö nåra veckor innan spelningen i London? Han som har jobbat så hårt för att komma i form för de? Nja de e jag lite skeptisk mot faktiskt, men vi får väl se va obduktionen säger. Men jag är skeptisk.
Jaha våran generations Elvis har dött, va ska hända nu? Jag kan fortfarande inte fatta att han är död? De är svårt som fan att ta in, att acceptera. Men nu hyllar vi Michael Jacksons liv o karriär, hans talang.
Han va juh ändå THE KING OF POP!


  • Vila i Frid Michael Jackson 1958-2009


Annars då förutom de jag precis pratade om. Igår sprang jag massa ärenden, sprang runt o kastade runt min lön [suck].
Men så ere när man har utgifter. De va så fruktansvärt varmt igår herregud, jag smälte bort..
Idag så ska vi ut på sjön , ut till Mickes stuga o bada. Sen ska vi hem o duscha o göra oss iordning för att dra på 20års kalas/fest, o för att efter de antagligen dra ut på krogen. Så dagen är fullbokad.
Men nu ska jag fixa min frukost, för jag ville inte ha bacon som Micke står o steker nu, känns som för tung mat på morgonen, jag vill ha yogurt o cornflakes ^^

See You Next Time

Onsdags kväll

Kom precis hem från en promenad genom stan, hälsade på Mats på jobbet där han stog o såg stilig ut (after beach på harrys). Sen gick vi o lämnade av Carro påvägen hem. Har varit hos Amandas mamma Ulrika oxå vid middagstid, fika o åt rabarberpaj, mums!
Va på möte idag med min chef, pratade lite, kanske en kvart sen gick jag hem i denna värme, måste inskaffa mig ett par kortbyxor herregud. Gick förbi dagiset där Amanda jobbar o pratade med henne lite. Sen gick ja hem, gjorde frukost o tittade på film, orkade inte vara ute idag, va ute igår o solade vilket gjorde resultat, solade en halvtimme o har redan markanta bikiniränder. Så idag höll jag mig inne, förutom dom ggr jag sprang till tvättstugan o bytte tvätt :)
De va min sysselsättning idag, data,film o tvätt :P
Igår som sagt låg jag o solade lite sen gjorde vi inte så mkt mer, tog de mest soft liksom.

Imorgon ska Amanda jobba igen så jag blir ensam till klockan fyra, ska bli intressant o se hur jag roar mig denna gång =P
Jag jobbar måndag o tisdag nästa vecka, o på fredag får jag min Maj lön! Jippi!
De blir nog utgång då oxå, grillning sen krogen, mest troligt.

Men så ere, livet här i Säffle går sakta framåt o jag försöker o njuta utav varje sekund för de går så snabbt över o jag är hemma i sthlm igen, för att söka ett nytt jobb fast i helt andra linjer. Söker jobb i San Francisco när jag kommer hem. För Amanda kom in på skolan o börjar där i Januari o de betyder att de e dags för mig att börja kolla upp green card o jobb.

See You Next Time

21:a Juni / Söndag

Japp o så va de söndag o snart tar en ny vecka start!
Har eran midsommar helg varit bra?
Min har iallafall varit helt okej, lite tråkigt med vädret men tyckte de höll sig rätt bra ändå :)

Mitt breakdown som jag skrev om i mitt förra inlägg, har lagt sig nu, eller jag hoppas så iallafall, visst jag har varit lite lätt retlig, men inga tårar, lucky me
Menmen jag mär bra, får min lön på fredag vilket känns sådär, eftersom jag har rätt mkt utgifter.
Men jag kommer iallafall ha nån tusenlapp mer är vanligt.

När kommer sommarvädret då? De riktiga sommarvädret, inte lokalregn o mörka moln, vart är heldags solen?
jaja, jag tror som jag säger till Amanda att sommarn kommer i juli o stannar till september, mest troligt.

Men tillbaka till midsommar.
Vi gick upp lagom tidigt, gjorde iordning oss, jag o Amanda alltså, Micke stannade hemma.
När vi va redo så tog vi bilen hem till Mats, där vi bytta till mats bil o så cabade vi fem till Borgvik. De va skönt.
Väl där så va vi väldigt hungriga, eftersom jag o Amanda skippat frukost för att lägga den tiden på smink o kläder istället.
Så Mats hade juh fixad piknik korgar o fixat baugetter o äppelsaft. Mycket mysigt o solen sken. Bra som fan.
Sen gick vi runt o tittade lite, mkt gamla hus o museum, sen en fors, den forsen skulle som släppa lös. Och de tittade vi på såklart o de kom vatten från alla håll o kanter. Sen började vi bege oss hem, men innan de så gick vi in på de hära museumet en gång till, för Dennis & Felix ville ha glass. Där inne fanns dessa vackra halsband så himla fina. Mats är så snäll så han säger att jag o Amanda får välja ett varsitt. TACK MATS!
Jag är helt kär i detta halsbandet :D
Menmen sen åkte vi hem o förberedde för middagen, eller Mats förbredde för middagen medans Amanda låg o sov i soffan o jag somnade på soffan på övervåningen där Felix spelade tvspel . haha
Men de va en super trevlig dag!

Budskapet som följde med halsbandet:
  • Alla har vi hört om människor som är riktiga änglar. Kanske finns de änglar mitt i bland oss? Människor på jorden som föds med förmågan och uppgiften att skydda och göra gott. Människor som de riktigt lyser värme om. Som inte riktigt hör hemma på jorden. Dessa människor kallas änglar.

See You Next Time

Jag va rosa o fin

väggen är nära

Okej jag är väldigt nära ett breakdown, o då menar jag jävligt nära ett breakdown.
Jag har gråtit nu för ingenting i två dagar, minsta lilla så kommer tårarna , vilket är JÄVLIGT irriterande!
Man kan kanppt titta på mig utan att dom där jävla tårarna kommer, och jag orkar verkligen inte mer.
De har blivit för mkt, de rann över bägaren. Så nu är jag ett gående vrak, som mina rumskamrater få stå ut med.
Som idag, Micke pickade på mig idag som vanligt, vilket jag aldrig brukar bry mig om. Men idag så bara PANG så knäckte jag ihop. Gick ut o slängde i dörrar, tog en cigg satt ute barfota en stund o pressade tillbaka tårarna.
Gick in igen kände att jag inte pallade trycket, bytte om,
tog headsetet o gick ut på en promenad som jag gjorde igår oxå!
Gick o grät för mig själv, ringde min underbara syster som lyssnade o lät mig gråta ut. Hon kom med kommentaren att jag nog antagligen gått in i väggen, för precis så va hon när hon gjorde de. Så jag grät o berättade hur arg jag är på mig själv för att jag är såhär. För de e inte så att jag vill gråta, dom bara kommer o dom vägrar sluta, rinner längst min kind tills dom fått nog liksom, inget jag kan stänga av eller bestämma över.
Så jag gick hem till Mats (amandas pappa) o tog en kaffe o pratade, han är bra o prata med för han frågar inte . Han pratar om allt annat o får en att skratta o tänka på annat. Han frågar inte ens varför jag är ute o vandrar , känns som att han vet, eftersom jag antagligen ser rödgråten ut när jag kommer in. Jag gick hem till honom igår oxå o lånade toaletten. Så jag satt väl där i 1½ timme eller liknande o pratade bara. Skickade sms till Micke o förklarade att jag inte är arg på honom. Att jag bara är allmänt överkänslig just nu, vilket han förstog, som va jätte skönt. Jag drack två koppar kaffe o sen började jag gå hem. O väl hemma så va allt som vanligt, ingen som pressar mig, bara pratar som vanligt o inte ställer massa frågor. Väldigt skönt o ändå kommer dessa jävla tårar hela tiden, o märker att de blir så mot kvällen, inget under dagen då e jag glad som vanligt, men mot kvällen efter middagen då bara spricker de!
Så jag hoppas inte detta förtsätter så mkt längre till, för de orkar jag inte, palla gå runt o gråta varje jävla dag liksom.!
Va e de för fel på mig!? Men som sagt de blev nog för mkt, bägaren rann över, jag pallar inte att kapsla in för mkt antagligen, nångång ska väl bubblan spricka, o de är väl just nu.

  • See You Next Time

FUCK IT!

Idag gjorde jag nått stort, nått som jag aldrig trodde jag skulle palla göra.
Har tänkt på de men aldrig haft styrkan att verkligen utföra de.
Men idag så tog jag mig modet, jag gjorde de mest av ren inpuls grej. Fick upp tanke i huvudet när vi satt i bilen påväg hem och då slog de mig att jag inte orkar längre. Så jag gick in , tog mobilen o slängde iväg ett sms, vilket jag nästan ångrade efteråt, men de va tvunget att göras. Ingen återvändo, hinner acceptera de och gå vidare tills jag kommer hem igen.
Nu får de vara nog,  jag kan inte fortsätta som jag gör, o jag vet att du vet varför. Har sagt de förut.
Men som sagt vänner är alltid bra, vänner funkar.

Men så en uppdatering av va som händer här, begäran av Elin :)
Har varit här i en vecka nu och de har fan bara regnat, men idag tittade solen fram o de va så skönt.
I helgen har vi festat som fan =P
  • Torsdag:  studentbjudning
  • Fredag: Studentfest hemma hos André, sen ut på krogen o skaka rumpan
  • Lördag: Middag hos Amandas gamla klasskompis i karlstad, efter de krogen.
  • Söndag: Av alla krogbesök har jag idag lite träningsvärk i låren.
    Idag har jag o Amanda bara suttit ute i solen o njutit.
Får se om jag börjar jobba denna vecka, schemat är inte riktigt klart.
Men på fredag är de juh midsommar, vilket vi ska fira hos Amandas pappa på hans tomt. Ska bli super trevligt.


See You Next Time


Tack o adjö

Jaha o så va de söndag.
Gårdagen gör sig påmind i min baksmälla. Men de gör inget för fan vilken härlig kväll!
En bra avslutning innan jag åker o är borta i tre månader.
Festen höll till hemma hos Elin & Simon i VH, de va tjockt me nice. Massa underbart folk o fullt ös, så mkt ös att störningsjouren kom o knackade på haha. Vilket jag va väldigt förvånad över att dom gjorde, menmen.
Jag blev ganska full, vilket inte va planerat, men fan va kul de va. Syrran kom förbi med Cissi, och Carro o company oxå.
De va helt enkelt en bra kväll, kunde nog inte ha blivit bättre..
Jag kom inte hem till min säng förens halv sju på morgonen vilket oxå gör sig påmind i min kropp. haha.
Tack Elin & Simon för en hellyckad kväll! Kommer sakna er, och Simon jag ska verkligen försöka komma på din spelning i juli. Och Elin ha de så underbart, sola o bada o mys så syns vi snart! :D

Åker imorgon med tåget som går runt 15:30.
Jag har packat halva väskan o har inte riktigt fått in att jag faktiskt åker. Men de gör jag juh,ska bli så himla kul!
Som jag sagt i tidigare inlägg ska jag försöka komma ihåg att uppdatera här så mkt jag kan. Lägga upp bilder osv.
Hoppas ni har uppsyn med att jag kan glömma o att jag kan vara seg på uppdatering som vanligt haha. men jag ska verkligen försöka!
Kommer tillbaka i augusti som en ny människa, förlovad o 10 kilo lättare , nej men HAHA skoja.
Jag hoppas på minst tio kilo lättare men de dära med förlovad är juh bara skitsnack ! =P


Så alla ni som läser, ha en trevlig sommar!
See You Next Time
jag, elin, simon, rasmus & jockeElin, jag, rasmus & Jocke

RSS 2.0