Sen uppdatering

Sorry för den sena uppdateringen hehe
Jag jobbar heltid nu på svensksäkerhets tjänst, där jag sitter i telefon 8 timmar om dagen och säljer spärrpaket till våra kunder. Ganska slitsamt jobb, hur töntigt de än låter. Nu tänker ni säkert: aa men vaddå hon sitter juh bara i telefon hela dagen, fett chill jobb.
Men jag ska säga er att sitta på den dära stolen är så påfrestande för både rygg o nacke att jag tror jag dör :P haha
Och människor, människor! Dom är fan inte snälla, jag har respekt för telefon försäljare nu. Seriöst hur kul e de att höra att man ska bli mördad om man stog framför personen.( min kollega fick höra de i fredags) Eller att dom bara klickar en i örat. Eller skriker åt en att man ska dra åt helvete. De är påfrestande att fortfarande låta trevlig och be om ursäkt, fast du inte gjort nått fel. Folk är så himla elaka, ja såklart de finns undantag som är hur trevliga som helst och får en att gilla sitt jobb, men nästa samtal kan bli en plåga. Men jag har redan blivit arbetsskadad. Jag skulle ringa till kommunhuset i fredags o be att få prata me en person där haha. Och så svarar receptionisten. Och rent utav vana så säger jag " hej jag ringer från Svensk...... nej jag menar mitt namn är Camilla Dahlberg jag söker Inger". hahaha fyfan va pinsamt, man hörde hur receptionisten blev alldeles förvirrad haha.
För när jag ringer till våra kunder så säger jag
" Hej jag ringer från svensksäkerhetstjänst mitt namn är Camilla Dahlberg. Så de höll på att bli helt fel haha!
Men ja iallafall , därför har de blivit lite försening i mitt uppdaterande efter som jag kommer hem klockan 10 varje kväll.

Igår va jag hemma hos Elin & Simon och hade chill kväll,
väldigt mysigt, men sprit o trötthet gick inte ihop hehe :P
Så idag gick jag till centrum me syrran o käkade lunch, köpte lite handsprit på flaska som jag kan ha med mig i jackan, de e så äckligt inne i stan haha. Sen tittade vi på vinterjackor, och jag hittade en såklart. Så nu har jag försökt pruta lite me mamma, att eftersom jag fyller år nästa vecka att vi kan betala halva var haha. För den kostar 1300:- Jag måste ha en vinterjacka helt seriöst. Jag går i min väst o de börjar bli ganska kallt haha. Så jag hoppas att hon går me på de. Hon sa att hon skulle tänka på saken haha..

Men men, har gått ner lite i vikt vilket är väldigt skönt, inget jag strävar efter men nu har de hänt o då e de juh såklart kul :) Syrran färgade oxå mitt hår igår till svart, sen fanns de halva flaskan kvar när hon va klar me mitt hår, så hon färgade din blonda pojkvän haha, och eftersom de va blåsvart o han är blond så blev han mer blå i skallen än svart haha!!!!

Men nu ska jag chilla, ta fram chips o dipp o jäsa, vilket min rygg o nacke är värd efter den långa veckan. Så vi ses vid nästa uppdatering kanske blir vid min födelsedag nästa vecka på söndag ;)

See You Next Time



RSS 2.0