De börjar ljusna nu..

Dagarna börjar flyta samman, är de måndag eller söndag, lördag eller torsdag? Känns som alla dagar e söndagar för mig.. Men de blir de snart ändring på..

Jag har inte berättat så mkt om va som egentligen händer i mitt liv förutom att jag ständigt gråter, haha ursäktar för de...
Mkt av anledningen till att jag inte har berättat så mkt e för att de finns folk som läser som inte har ett piss smack o göra me mitt liv.. Men detta e en blogg o nu e jag redo att berätta lite va som kommer o går.

I November sa jag upp mig från mitt arbete, SST. Jag gick till jobbet en dag sa STOPP nu får de räcka så tog jag mitt pick o pack o gick. De va tufft som fan, jag trivdes me alla där men de va dags att tänka längre än så och göra de rätta! Och nu i efterhand ångrar jag de inte överhuvudtaget, de va rätt val.

På tisdag så börjar jag mitt nya jobb, som är så grymt nice, ingenting med försäljning att göra.. Och jag längtar som fan, jag fick juh reda på att jag fått jobbet redan för lite över två veckor sen, så de har varit en evig väntan på den första dagen på de nya jobbet. Men nu e de äntligen snart Tisdag och för en gångs skull så börjar jag se ljuset där borta. Jag kan börja planera sommarn, känna att pengarna räcker till.. Inte behöva vända på varenda krona och de är en börda som lyfts från mina axlar.

"K" har lite krokar ute ang lägenheter vilket jag e sjukt tacksam för.. Så de finns ännu hopp om att jag snart flyttar, Elin har oxå lite koll åt mig o då blir de isåfall Västerhaninge eller Brandbergen och i VH blir de isåfall nånstans på djurvägarna, men mig spelar de ingen roll bara jag kommer ifrån den här förbannade gården... De senaste "K" har fått nys om va en lägenhet i Sågen, vilket e nice. För jag trivs fortfarande här i "söderort".. Annars kanske jag tar över hans lägenhet i höst? Allt återstår o se...

Och ni får som sagt ursäkta mina gråt inlägg, de har bara varit sjukt tufft att leva i mina skor dom senaste två månaderna... De har varit både "kärleks" knas o familje knas på en o samma gång. Och de har tagit hårt på mig, men jag har murat upp min betong vägg o nu börjar jag bli mig själv igen, men vissa grejer gör mig fortfarande sårbar och mjuk.. Så jag har fortfarande lite kvar att läka, nåra sår i mitt hjärta som fortfarande inte är lagade och ibland så är de nån som hittar en nål o sticker lite fint i de blödande såret....

Jag ber om ursäkt till alla som jag har betätt mig illa mot, om de finns nåra, jag vet inte själv. Men Elin sa igår att jag är en riktig liten bitch när jag får chansen o hon har antagligen rätt, men för att skylla på nått så e de oftast för att skydda mig själv.. Jag e egentligen inte så stor o stark som många tror, att jag pallar allt, att jag e stål Milla. Jag e ganska trasig o soft, men för att skydda den lilla Milla som finns här inne så måste jag lägga på fasaden.

Jag skrev på facebook idag att om man har lyckats ta sig förbi min betong mur, ja då är man bra, riktigt bra... Och har man lyckats krossa mitt hjärta , ja då är man ännu bättre för de e inte alla som ens lyckas komma i närheten....

Men nog om detta, nu ska jag vänta på att min prinsessa Carolina kommer o dricker kaffe me mig!
See You Next Time


Tomingas

Jag har en vän, en väldigt speciell vän. Vi har pratat i cirka 7 år men ödet har skilt våra vägar.. Hur mkt vi än har planerat så har alltid ödet kommit i vägen för oss två.. Folk kanske tycker att man ska ge upp då, att de kanske inte e menat att vi ska träffas. Men vi ger inte upp, vi har fortfarande ständig kontakt, men jag är tyvärr en inbiten Sthlm:are o rör mig knappt utanför Sthlms gränser längre.. Och jag rör mig definitivt inte neråt i landet även fast jag egentligen borde, både för att träffa honom & min bästa vän Gela...

Tomingas & jag fick kontakt första gången genom en av hans vänner, jag pratade med hans bästa vän o blev "presenterad" för Tomingas. Han va charmig o sjukt snäll, behandlade mig som en prinsessa.. Så himla underbar människa. Vi har pratat i telefon långt in på nätterna många ggr som gjort att jag försovit mig till skolan..

När jag fyllde 18 skickade han ett halsband o ett fåordigt men betydelsefullt brev..
Idag kom vi fram till att vi typ har ett osynligt förhållande, komplicerat :P

Anledningen till att jag skriver om detta är för att många vet om Tomingas eftersom han har funnits i mitt liv så länge. Men alla vet oxå att vi inte har träffats än men de kanske blir ändring på de på torsdag. Efter sju år så kanske jag ska träffa min prins :P Om inte min osäkerhet gör de omöjligt, men just nu känns de som att de e dags. På torsdag ska jag träffa min lilla Tomingas vän :D

Torka dina tårar vännen

De har varit mkt tårar i mitt liv dom senaste två veckorna..

Jah har gått ner mig totalt, kändes som att allt va lönlöst.. Jag skrev juh för nåra inlägg sen hur många tårar man ska behöva fälla för en enda person. Ja jisses alldeles för många tydligen.. Har varit helt förstörd, mina vänner har fått hålla mig för att jag ska orka stå.. Att en person omedvetet kan orsaka så mkt smärta, kändes som att nån grävt ut mitt hjärta med en sked samtidigt som att nån hade mig i ett strypgrepp...

Jag verkar ha en förmåga att dra till mig sån här skit, och de e inte bara hjärtat som fått sig en törn, psyket oxå. Eftersom allting va tvunget att hända samtidigt så blev allting större o tyngre att hantera för mig.. Jag e så glad att mina vänner finns där för mig, och jag är extra tacksam till dom som faktiskt fångade mig när jag föll. Dom som lyssnade när jag grät, torkade bort mina tårar och lät mitt huvudet vila mot deras bröst.. Helt galet tacksam, va skulle jag göra utan er..?

Just nu är jag i de förvirrade stadiet, knäna skakar, väljer att skydda mig själv genom att visa en fasad, en fasad mot dig. Jag måste läka mig själv o då kan jag inte blotta dom blödande såren, måste linda om dom o gömma dom för världen, låtsas som att såren inte fanns, även fast smärtan gör sig hörd.

Skrev oxå i förra inlägget att min mataptit blivit bättre, jag tar tillbaka de, de går upp o ner som en bergodalbana. Igår försökte "K" trycka i mig två cheesburgare, han lyckades med en, och medans jag åt den hade han fått i sig en hel ElMaco meny + chickenvings, och då va jag inte ens klar me min cheesburgare hehe. Cheesburgare nr2 gick inte, han fick äta upp den istället, jag kunde inte, mådde bara illa av tanken. Men bara för nån dag sen åt jag som vanligt, så de går i vågor samma som hur jag mår.

Men jag fick iallafall ett lyckligt besked idag, som fick mig att hoppa runt av lycka. Nu kan jag äntligen börja planera mitt liv, se framåt o de känns bra som fan.

See You Next Time

Onödig uppdatering

Ja men då har man gått o blivit dunder förkyld, där fick jag för att jag skrattade åt alla när dom sa att dom va sjuka..
Sitter med min berömda kaffe o de e nästan så jag känner hur tunga dessa svarta soppsäckar e under mina ögon. För Camilla har börjat vända på dygnet sakta men säkert... Inte okej... Imorse va jag uppe till 07:00 och gick upp 13:00, pratade med Danny, Ozzy & Gela i konferans samtal.. Jisses vilka idioter haha! Vi snackade på msn, men alla skulle gå o röka samtidigt så tekniska Camilla såg till att vi pratade med varandra under denna rökpaus.

De e lite mkt som trillar in över mig just nu, En viss god vän kommer på måndag, jag väntar oxå samtal på måndag, ett viktigt samtal! :P Sen den 27:e så är de planerat att jag o "K" ska åka på en liten roadtripp, vilket kommer bli sjukt kul om de blir av ^^ Vi har börjat små planera lite, och måste finslipa lite på detaljerna!

Jaha mina matproblem då... Dom har börjat avta, thank god..
Jag hade tänkt o skriva ett sånt där djupt inlägg, men jag tror inte jag pallar de riktigt än utan att bryta ihop, kanske gör ett försök ikväll.. We will see..

Tjingeling
See You Next Time

SödraSidan


Nyår

Jaha då va de 2011 ? Shit va de har gått fort....

Eftersom jag sovit hos "K" så åkte jag me honom på lite ärenden som han hade tills han sen körde mig hem. När jag kommit hem började jag göra mig iordning på en gång. Och jag anlände hos Elin vig 16:00 tiden, jag lockade hennes hår som tog en timme! Och under den timmen hann jag bränna fingrarna av mig och ge hennes öra 1:a gradens brännskada ^^ Sen kom min prins Jocke o hämtade oss för att köra hem oss till Simons föräldrar för vi skulle på skaldjursmiddag hos deras bekanta. Där slog vi ihjäl nåra timmar, väldans trevligt! Jag försökte äta så mkt som de gick men de va inte tillräckligt (eftersom de va ganska lite).. Simon framför allt försökte få i mig mer, men de gick verkligen inte, de va stopp..

När vi hade myst färdigt me dessa underbara människor så tog vi taxi till Örnens väg i Handen hem till Bobbo.
Där skulle vi fira in de nya året.. Mkt blandade människor o jag kände mig lite vilsen, men jag hade Elin & Simon..
De va trevligt iallafall :)
Hernis & Cissi trillade in och senare kom oxå Sertan & Tommie..

Och haha Elin e så rolig när hon e full! Jag satt i vardagsrummet, men fick för mig att gå o leta efter Elin, ser henne stå i hallen o prata me nån, jag ser inte vem hon pratar med för de e massvis me jackor ivägen. Men jag hör va hon säger : " hon behöver lite kärlek" . Och jag visste direkt att min Babe pratade om mig o tänkte: Åh Elin va har du nu hittat på! :P Jag  vände ganska snabbt på klacken o pratade me Sertan eller om de va Simon..
Och rolig som hon är så har hon juh faktiskt pratat me killen som jag tycker ser bra ut.
Som jag har haft ögonen på sen första gången jag träffade honom, fan va jag garvade, hon e juh helt hopplös! <3

Senare på kvällen när jag frågade henne om detta, så vart hon lite förvånad att jag visste va hon sagt :P
Men sen säger hon : " Jag vet att du har diggat honom från första stund, och du behöver lite kärlek" Nånting sånt säger hon, ja hennes hjärta e iallafall gott haha ! Älskar Dig hjärtat! ;)

Simon & jag hade djupa samtal igår .. Han e min vakande ängel.. Senaste dagarna har både han o Elin fått hålla mig när jag faller, när jag gråter hjälplöst.. Och Simon är lite arg.. Inte på mig men på folk.. Och han satt där igår och tittade mig i ögonen helt seriös (läskigt seriös faktiskt) och försökte banka in en o annan sak i min tröga skalle. Jag vet inte än om han lyckades..

Tack för en underbar sista dag på år 2010... Nu ger vi en chans att 2011 ska bli bättre o gladare..

See You Next Time


RSS 2.0