00:43


Ligger i sängen, täcket upp till öronen och kudden under bröstet. Klockan tickar på men är inte de minsta trött ...än.... Men vaddå klockan är juh egentligen bara 23:10, och de e en timme efter att jag kommit hem från jobbet egentligen. Ville inte sitta kvar ute i vardagsrummet, de har spökat så förbannat dom senase dagarna.
Så jag smet in i mitt rum o har legat här nu i en timme eller nått. Gick precis ut i kylan o tog en cigg me lillebrorsan på balkongen, de va fan så mkt skönare i sängen, skulle nog ha stannat här.  Kollat massa bloggar o läst om folks intressanta liv, ibland undrar jag om de ens e nån som läser min blogg. Är mitt liv intressant?
Jag tycker mitt liv bara är ett enda stort kaos som inte blir bättre snarare värre.


Spencer Reid : Do i look like a twelve year-old?
Jason Gideon: No...As a fourteen-year old.

"" : Are you a genius?
Spencer Reid: I don't believe that intelligence can be accurately quantified.
But i do have an IQ of 187, an eidetic memory, can read 20.000 words per minute.....
"" : (looks confused)..
Spencer Reid: Yes, i'm a genius!..

Love Criminal Minds <3
See You Next Time


Fredag


Idag är de Fredag, skönt som fan.
Har iofs varit hemma hela veckan o försökt förståmig på min egen mage. Men nu e medicinerna uthämtade. Så vi får väl se om dom hjälper. Vilket jag hoppas nå innerligt på, för jag orkar inte me den här skiten längre.
Va jag än äter känns de som så krampar min mage, kommer snart sluta äta...
Men nästa vecka tar jag nya tag på jobbet, måste juh få in lite pengar.

På tisdag ska valparna vaccineras o sen åker dom iväg till sina nya familjer. Åååh va tomt de kommer bli , inga som springer runt ens fötter på morgonen. Ingen som tjuter för att dom vill komma upp i knät. Men vi har juh Sigge o Fiffi men dom är inte så myssjuka av sig :P
Men jag tror att Baloo & Fiona kommer få de super bra i sina nya familjer. <3

Åkte till Nynäs idag med syster & Pauii. Vi va där en timme innan bokad tid. Så vi satte oss på en bänk i solen, kedjerökte o pratade om hur kul de är att skrämma skiten ur folk. Skrattade o hade de väldigt trevligt. Sen började de närma sig. Öppnade dörren o hörde de ilande ljudet från maskinerna, fick rysningar. Men jag va inte nervös, kändes ändå ganska bra. Sen blev jag placerad i stolen och ilandet började. Men de gick bra o de blev fint :D Och jag tror ni förstår va jag har gjort? Jag har juh tatuerat mig om ni inte fattade de :P
Så nu har jag fina handleder ^^

Ingen aning om va helgen har att bjuda på, vi får se va som dyker upp. Pauii kanske ska sova här inatt. Men vi får väl se va som händer..

See You Next Time




Söndag


Och så va de söndag igen, helgerna går allt för fort.
Men nu e de bara fyra dagar kvar tills jag gaddar mig, på fredag smäller de ! (lägger upp bilder på de sen)

Så va har hänt i helgen?
Tagit de lungt me familjen, har egentligen inte gjort nånting alls. Suttit fast klistrad vid min dator :P
Nej men igår va jag faktiskt me Nergis nåra timmar, slog ihjäl tid o snackade skit. Kul att träffa henne igen, de va länge sen. Känns som att jag inte hinner med alla mina vänner när jag jobbar dom hära tiderna. Och på helgerna är jag helt hjärndöd. Nu har jag iofs haft väldans problem me min mage hela helgen. Hade sett fram emot att dra till Elin igår kväll men min mage sa emot, vilket kändes förjävligt :(
Hade behövt komma ut o umgås me dessa knäppgökar en kväll ..Så att jag piggnar till men icke sa nicke.

Och i all skit o stress o magont så glömde jag bort min brorsson... Vilket kändes förjävligt.. Jag kommer nästan alltid när de e kalas och sådana saker om de inte dyker upp förhinder som sjukdom eller liknande. Men den här gången föll de mig totalt ur minnet. Hampus fyller 8 stora år och jag kunde inte vara där och fira. Känner mig som en dålig faster. Men de har varit mkt dom senaste två veckorna o har inte riktigt kunnat ha allt i huvudet. Nånting måste juh falla bort o då va de just brorssonen som föll bort. Men jag sa till min bror att jag får komma snart ändå när jag känner mig bättre.
Hoppas du får en jätte härlig födelsedag Hampus med mång fina presenter!!

Imorgon är de måndag vilket betyder ännu en lång dag på jobbet..............
Men bara fyra dagar, tänk bara fyra dagar sen e de helg igen..

Nu bär de snart av till tvättstugan med syrran så man får lite rena kläder :)

See You Next Time


19/3 Fredag

De har varit två tuffa veckor nu, med familje gräl o annat skit. Mest har väl min kropp sagt upp sig o dragit till thailand eller nått. Så just nu har jag problem me min reserv kropp som verkar vilja balla ur totalt. Jag fick nog och gick till läkaren som gav mig en anledning till min mages uppror. En typ av tarm sjukdom som orsakas mestadels av stress sen va jag laktos intolerant oxå. Så nu måste jag stressa ner, vilket inte är så lätt med de jobbet jag har. Bajs på de här. Jag behöver komma bort ta semester som en på jobbet sa. Men vafan jag har inte råd att ta semester, och inget värmland har jag att åka till heller vilket suger. Amanda o jag har inte hörts av sen nyår typ vilket oxå suger nå fruktansvärt. Jag tänker på mina värmlänningar varje dag och saknar dom som tusan. De va min extra familj, varför sket de sig. Och jag vill inte vara jobbig o höra av mig hela tiden men om inte jag gör de så hör ingen av sig . Betyder de att de är över? Jag har ingen aning iallfall o vill väl kanske inte heller acceptera sanningen de är oxå en stor del av min stress. Allt bara faller samma o jag står i mitten o ser allt rasa.

Men nog om de.
Va me mamma.syster o hennes pojkvän uppe i centrum idag, gick o tittade o tog en fika. Sen handlade vi valfri mat hem. Men innan dess så va de nån som klämde mig i armen o jag vänder mig om o ser en vacker själ. Min älskade Elin stog där och jag blev så glad, de va väl cirka en månad sen vi sågs sist. Vi kramades en lång stund. Sen va vi tvunga att prata en stund om allt som hänt den senaste tiden. Och vet ni va fanskapet säger när jag frågar om vi ska ta en cigg?! Att hon har slutat :P Duktig idiot ;) Otroligt starkt av henne tycker jag.
Men så rörde jag mig hem me min familj och Jörgen kom hem me min efterlängtade data. Så jag går in på en blogg o ett stort leende visar mig i mitt ansikte ...

träffade även min fina Camilli en sväng också! Underbart,
fan vad jag saknat henne, riktigt länge sen vi träffades!


Åh va glad jag blev , kände att de lyste upp resten av denna dag i all skit som händer. Jag behövde få höra lite kärlek. Tack Elin du är den underbaraste i hela världen !! <3<3

Elin <3<3


See You Next Time

2010-03-01

Ursäkta för den sena uppdateringen och röran som har varit på min blogg men Gela har haft fullt upp med att fixa utseendet lite ^^

Så whats new ?
Inget faktiskt egentligen, jag jobbar kvar på SST.
Mina dagar ser i princip likadana ut.
Varit förbannad på SL typ varje dag vilket nog alla i hela Sthlm har varit. Sen blev jag juh inte gladare när dom gav 160:- rabatt på busskoreten dagen efter att jag köpt mitt. Då va jag inte heller en solstråle.
Färgade mitt hår i lördags så nu e mitt svarta hår tillbaka,
vilket känns väldigt bra. Trivs så himla bra i svart.
Köpt nya gymnastikskor till alla som har tjatat på mig så nu åker mjukisbrallorna på igen. Har levt i leggings i typ två månader. Men nu är jag tillbaka igen, men har trivst ganska bra i högklackat o leggings så de blir nog ganska  mkt sånt i fortsättningen ändå.. :D

jaha nå mer då? Killar är dumma i huvudet? Fast de visste ni nog redan, o jag ska inte dra alla över en kam , men många är dumma i huvudet. Är så trött på att mina killkompisar behandlar mig som en papperkorg dom kan återanvända. När dom är upptagna så hör dom inte av sig o de kan gå flera år om jag har otur. Sen så fort tjejen har slagit dom i ansiktet o de e slut så kommer dom krypandes tillbaka o tror att allt är som en vanligt igen. Då vill dom vara vänner, då börjar dom ringa o fråga hur jag mår och vill ta en fika. Men de gick aldrig när dom va i förhållandet. De är inte en killkompis som har gjort såhär mot mig de e nåra stycken.

  • Exempel 1 : Barndomsvän sen ett dussin år tillbaka, blir tillsammans me en tjej, slutar höra av sig.          De tar slut, nu ber han om ursäkt o vill att allt ska bli som vanligt igen efter typ 3 år, vill bygga upp de vi hade.. Jag är inte elak av mig så såklart försöker jag .

  • Exempel 2: Vi har varit vänner i nåra år, han ringer nån gång i veckan frågar hur jag mår. Vi håller kontakten bra. Han ska komma o hälsa på. Sen dör personen, hör inget från människan, inga svar på varken sms eller samtal. Efter nåra veckor dyker han upp o säger att han träffat en ny. Slutar höra av sig, gick fyra månader o jag tröttnade. Ringer upp honom för en vecka sen o frågade hur han ville ha de. Vänner eller avslutat kapitel NU. För jag orkar verkligen inte vara nånting dom kan slänga åt sidan varje gång de dyker upp en tjej. Jag vill inte ha ett förhållande me nån av dom, vi är bara vänner. Och vänner slänger man inte bara åt sidan när de dyker upp nånting roligare. Har tröttnat så sjukt på skiten och tänker inte längre bara stå o acceptera hur folk behandlar mig.

  • Exempel 3: Vi har oxå varit vänner i nåra år. Alltid ställt upp för varandra o kunnat prata om de mesta. Han går in i ett förhållande o kontakten kapas. Jag skiter it den här gången, går vidare o låtsas som ingenting. Efter nått år får jag ett samtal, människan har blivit singel o frågar hur jag mår o vill ses . Jag går me på de men de va nog de dummaste jag gjort. De går en vecka, under den veckan har han ringt ganska ofta, sen dör de då har han tagit tillbaka tjejen o nu har vi knappt pratat på ett år till.

Va e de för fel?
Varför stänga ute kompisar? Är de nå fel på mig? Är så trött att behandlas som skit, fattar dom inte att jag oxå har känslor? Va ska jag göra? Ska jag behöva vara en bitch och vända andra kinden åt o gå? Jag har snart ingen lust att dela me mig av min vänlighet till dom, jag har snart ingen lust att vara vänlig överhuvudtaget....

  • See You Next Time


RSS 2.0