15:40

Nu har jag varit hemma i sthlm i en vecka, så nu börjar de kännas som vanligt igen. Men de va mkt blandade känslor när jag väl kom hem. Jag trvis hemma me min familj de e inte de, jag trivs bara inte riktigt i sthlms miljö längre. Men thats life i guess.
I helgen så blir de nog lungt tror jag, vet inte riktigt än, men på söndag ska jag iallfall till min storebror på kalas, brorsan fyller juh 34 :D Lördag har jag ingen aning va som sker, Elin kanske vill ses ? You never know . Idag ska jag träffa en gammal vän, umgås o bygga upp en krossad vänskap. De gick bra igår så de går nog bra idag. Sa redan igår va jag tyckte o kände för ärlig tänker jag vara tills slutet.

Men så ere, om ni vill träffas på lördag så e de bara att höra av er :D

See You Next Time

23:33

Idag gick de inte så bra att få tag i biljetter, nån bjöd över mig sista 20 sekunderna sen va den borta, då blev jag en aning grinig. Gör ett nytt försök imorgon, får se om de går bättre hehe.

Idag va en bra dag typ tills den inte va de längre.
En viss person hörde av sig vilket jag inte riktigt uppskattade.
Han får mig att bli på så dåligt humör, inte så konstigt heller.
Men jag kommer inte vara glad o falsk, jag är arg o ledsen på honom o de tänker jag inte bryta i första taget. Han ska få veta hur mkt han förstörde.
Men vi får väl se om han hör av sig som han sa att han skulle göra.
Mig gör de ingen skillnad typ, har lärt mig att leva utan honom....

Han krossade så mkt inom mig att jag har svårt att titta på honom. Men vi får väl se.....

You Sexy Thing, oj han tog kontakt me mig o e han het eller vad. Herrejisstanes. Träffade honom oxå, visst de gick kanske inte riktigt som vi planerat men ändå :P
Kanske ska träffa honom ikväll vilket jag inte tror eftersom klockan blev mkt nu, men ändå. Fan va snygg han e, skoja inte :P haha. Men men synd att vi fick upp ögonen för varandra sista dagarna jag e här, mkt mkt mkt synd ..


  • See You Next Time

Fredag åh underbara fredag

Jaha uppdatering.
De va sista gången på mitt sommarjobb idag :D Vilket känns skönt som fan, visst inte skönt att lämna mina arbetskompisar men skönt att komma bort från slitgörat. Har slitit som ett djur i sommar, och jag tror kilona har rasat, de ser ut så iallafall. Men fyfan idag kom jag hem tog en snabb dusch o sen så slocknade jag i sängen i två timmar.
De brukar jag iofs göra lite då o då när jag kommer hem från jobbet men ändå, helt död idag. Och eftersom solen har fått för sig att titta fram o vara stekhet så har de varit fruktansvärt varmt på hotellet, vilket inte va så kul att jobba i. Men shit the same, im out of there.

Okej ni som tyckte att jag passade bra i min piercing i läppen, så kan jag uppdatera er om att den e väck. Tog ut den igår, min läpp hade svullnat upp till de tredubbla o gjorde fruktansvärt ont. Fick typ ta ut den me våld, och kommer nog aldrig skaffa tillbaka den i läppen igen. Så den e väck, har just nu bara minnet av den o ett stort sår i läppen. Så jag saknar den inte om jag säger så.

Ikväll ska vi grilla, jag har inte ätit sen middagen igår, fast så e de varje dag, äter ingen frukost o äter inget på jobbet, dricker ett glas läsk bara på vår ytterst snabba rast, sen åker jag hem o äter middag o sen lever jag på den middagen till nästa middag dagen efter :P
aa men så ere, hungrig som fan e jag iallafall, så nu tycker jag dom kan sätta igång grillfan o börja göra mat! haha

See You Next Time

Uppdatering måndag

Ojojoj, ja de va ett tag sen jag uppdaterade, jag är fullt medveten om de. Men jag har jobbat o shit o har aldrig orkat/haft tid att sätta mig ner o skriva.
Men idag e jag ledig eftersom jag jobbade helgen så de e skönt o då tänkte jag att jag kunde trycka in nåra rader.
Jag jobbar o står i som sagt, har jobbat tre helger irad nu vilket börjar synas under mina ögon o kännas i min kropp. Men sånt e livet, denna vecka är sista veckan jag jobbar i säffle, tis-fre, sen är sommarjobbet slut. Då är de dags att fara hem till sthlm. De sker nog nästa vecka skulle jag tro, mitt i veckan typ. Så alla ni som saknat mig, nu vet ni, antagligen behöver ni bara vänta en vecka till ;)

I helgen har de varit torgfest här, och de va väldigt störande att man skulle jobba så man knappt kunde hitta på nått för att man skulle upp tidigt dagen efter, men shit happens.

Bilder från förra helgen mm kommer upp inom kort på Facebook, har inte riktigt haft tid me de heller :P

See You Next Time


RSS 2.0