Skit måndag,dålig start på veckan

Idag va en dag som inte va en bra dag.
Jag har kommit på att pengar är nog de sämsta som människan har uppfunnit. Pengar kan få en hel nation att falla, kärleksfulla familjer att hata varandra, och få civiliserade goda människor att hamna på gatan. Jag hatar pengar!

Pengar skapar tårar,vrede,glädje,sorg,mord,krig,självmord,skilsmässor,lycka,begär,deprition,hämndlystnad,m.m    
ursh o fy, visst så kan pengar göra en lycklig, man kan få sig en fin bostad o sånt. Men har du inte pengar så är de jävligt svårt att komma nånstans i livet. Utan pengar klarar du dig aldrig i den här grymma världen tråkigt nog.

Jag får bara 1000:- i lön denna månad vilket inte är så mkt hehe, de e 2000:- för lite för tt de ska täcka mina utgifter. Så detta kommer bli en tung månad, en jävligt tung månad. I augusti blir lönen mkt bättre eftersom jag kommer jobba tre helger i rad nu. o veckorna såklart. Så är de men de e en månad kvar. suck .

Va o åt luch hos Ulrika idag, de va gott.
vet inte riktigt va vi ska göra utav resten va dagen de återstår o se.


  • See You Next Time

Fredag

Idag är de äntligen fredag, vilken jag inte riktigt har längtat efter men ändå.
Och anledningen till att jag inte har längtat är mkt för att jag ska jobba imorgon o på söndag.
Men de va väl inte de jag skulle skriva om haha.
Idag iallafll så har vi grillat, ätit mkt gott o blivit tjocka.
Carro, Peter Persson, Peter Chap & Alison är här, mkt trevligt, grabbarna sitter just nu o snackar data spel medans vi tjejer sitter o försöker komma överens om en film.
Imorgon ska vi antagligen gå o så Harry Potter Halvblodsprinsen.
Men de va inte heller de jag skulle skirva om haha.


Jag började fundera för en stund sen om min 20års dag. Jag har juh disskuterat me mig o själv o lite me min familj om att ha lokalfest, eftersom jag inte vill ha en hemma fest igen, efter mitt förra kaos. Men sen dök tanken upp i mitt huvud, jag har så HIMLA mkt olika vänner. Och jag menar verkligen att jag har väldigt skiljd vänskapskrets. Jag har dom lugna, dom medelmåttiga o dom helt totalt vilda :P Jag har liksom inte riktigt hållt mig till en kategori me vänner. Visst min förra fest gick juh hyfsat bra men ändå. De är typ de ända som kan få mig att skita i en 20 års fest, jag vill inte att de blir knas. För isåfall kommer de värmlänningar, förhoppningsvis skåningar o sen alla 08:or som är väldigt blandade dom me. Och helt seriöst är jag nästan mer orolig för skaran med olika 08:or är va jag är för värmlänningarna. Så hur gör jag?
Jag vill ha mina närmaste me på festen såklart, om vi börjar me 08:orna.
Elin+ respektive, Carro+Erika+ respektive, Syrran+respektive,Pauii + respektive, Daniela+ co, och sen fortsätter de så. Sen vill jag juh ha hit alla värmlänningarna :Phaha Men frågan är om skaran av alla olika personer går ihop överhuvutaget, dom jag nämde går juh ihop hur bra som helst, men sen har juh fler. Vissa lite mer provicerande än andra. Och dom kanske inte alls går ihop me varandra. Ska jag satsa högt o hoppas på de bästa, att de verkligen kan bli krig, för många av killarna jag känner råkar ha en stubin som kan brinna över hehe
De är de som försegår i mitt huvud, va tycker ni? Man tycker juh att folk ska ha respekt för att de faktiskt kommer vara min födelsedag, men sen så har jag faktiskt översikt me att de finns mkt sprit me i bilden. Sen kommer jag förhoppningsvis ha "vakt" vid dörren. Så seriöst va säger ni?
De e ganska långt kvar till min födelsedag, men de e lika bra att börja tänka tanken ifall att jag ska hyra en lokal.
Help me everyone!


  • See You Next Time

Onsdags kväll

Japp, jag har fått en sommar förkylning, inget jag storm trivs med. De började me lite snuva som jag trodde mest berodde på allt damm när jag skakar lakan hela dagarna. Men de gick över i en förkylning som nu har satt sig i halsen, så jag går runt me ständig rethosta, vilket jag inte tycker är okej! Så hittade min astma medicin som jag tagit idag vilket inte hjälpte mkt men måste börja ta den nu varje dag så kanske de blir bättre, sen försöker jag dricka mkt vatten så halsen hela tiden e lite fuktig, för så fort den blir torr så hostar jag. Hatar att vara förkyld, men de e detta förbannade väders förtjänst.
Men nu börjar solen visa sig vilket jag tycker är himla skönt, nu kan man röra sig utanför dörren, ta en lugn cigg o inte en blöt cigg =P
I helgen ska jag jobba, lördag söndag så hela helgen är typ förstörd för att hitta på nånting hehe. Men de finns andra helger.

Igår va en sån där dag som jag bara gick o tänkte på en viss person. Har ingen aning hur han kom upp i huvudet, men tänkte på honom hela dagen. Men jag känner att, shit the same, han får väl envisas med att dyka upp i mitt huvud men jag tänker inte låtas dras ner i de. Aldrig, jag ska aldrig ner i den gropen igen, han får gärna ploppa upp men där stannar de.
Inga mer tårar, ingen mer ångest, nu är de slut på de.

HOPPAS JAG

  • See You Next Time


De förflutna

Idag kom de förgågna ikapp mig, inget dåligt me de denna gång iallafall. Men de va nått gammalt som jag lagt bakom mig.
Har inte pratat me människan på över ett år, vi va vänner , kunde prata om de mesta me honom, han fanns där. Men sen dök nånting annat upp som ändrade de, vi fick inte tala me varandra längre, så vi tog bort varandra överallt. Jag blev såklart väldigt nere av detta, han va en fin kille. Men jag la de bakom mig, tänkte på honom då o då, när saker kom upp i samtal. Vid vissa platser kunde jag oxå påminnas om honom, men han var nu bara ett minne, en människa jag känt o tagit glädje av men som nu inte fanns i mitt liv längre.
Den här människan dök upp idag, från ingenstans skrev han, han hade tänkt på mig förra veckan o ville se om jag levde o mådde bra. De kändes bra att jag inte var bortglömd o att han som jag , tänkt på varandra. Jag va nått annorlunda sa han, jag glömmer dig inte. De kändes bra att prata me honom , prata om va som händer nu i hans o mitt liv. Många vänner som jag haft i början på gymnasiet vet precis vem denna människa är, namnet kanske inte sitter kvar i minnet på dom som förut, men säger jag namnet så vet dom precis. Jag sa hans namn till min mamma idag o min mamma är riktigt riktigt dålig på namn, men hon visste vem jag menade. De betyder att han va en vän förr en vän jag pratade om, som mina närmaste visste om. De kanske låter konstigt att han var min vän när vi faktiskt bara träffades en gång, men han fanns där på internet o på telefon. Han frågade alltid hur jag mådde på riktigt. Han frågade många ggr om jag skulle förja med på saker men mitt självförtroende då va inte på topp så jag sa alltid nej, vågade aldrig riktigt. Men vi visste vart vi hade varandra, nu har vi cirka fem år bakom oss, och vi får väl se nu när tiderna är annorlunda om vi kanske kan ta upp kontakten igen, de va juh ändå han som kontaktade mig nu.
Han va min Posti, o han är fortfarande Posti.


  • See You In Heaven

Söndag

Och så va helgen över, en helspäckad helg har de varit.
I fredags jobbade jag, vi hade 63 rum att städa o när dagen va slut räknade vi ut att vi bäddat 109 sängar. Helt sjukt. Jag va helt slut men sånt e livet, kom hem tog de ganska lungt. Duschade o så, amanda förberedde de sista till bröllopet. Så jag o Micke åkte till Peter chap o grillade o åt gott, väldigt trevligt. Sen kom Carro o umgicks me oss, och senare på kvällen när Amanda va klar me förberedelserna kom oxå hon. Men vi var trötta o rörde oss hemåt för imorgon skulle de vara en stor dag.
Vaknade ganska tidigt, gjorde oss iordning i normal takt, sen bar de av till kyrkan där Lotta & Tobbe skulle gifta sig.
De var ett asfint bröllop, sen åkte vi till lokalen där amanda,kristin hade gjort fint.
De blev ett tidigt avslut på den kvällen men mkt för att de fanns spädbarn i lokalen :)
Men jag ,amanda & carro åkte till Harrys där Tobbes lillebror Jonas var.
Vi hade as kul, amanda blev antastad av en äckel gubbe(vilket inte va så roligt iofs) så Jonas fick säga till honom ett antal ggr vilket han började tröttna på. Men annars va kvällen super, Jonas e juh skåning så vi mobbade hans skånska lite då o då, o så försökte vi utala som han gjorde oxå, vilket fick honom att asgarva.
När vi skulle hem så pratar vi lite utanför, o Jonas säger att jag o amanda måste komma o hälsa på honom i helsingborg på festivalen om två veckor, han betalar allt. Amanda var lite osäker på detta o tyckte inte om idén att han skulle betala allt för oss båda, så hon säger nej men jag är stönig. Jag o Jonas stannar till o tittar på varandra o på amanda o säger typ: du är vaddå?
Amanda: ja jag e stönig
Amanda: de e som jag e envis.
Jonas/Jag: *asgarv*
Jonas: Ja men jag får väl ringa grannarna innan du kommer.

De roligaste här e att jag hör bara snusk o tyckte de här va as kul, jag dör av garv säger meningen flera ggr så han ska höra va han precis sagt. Tredje gången fattar han o as garvar.
Jonas: nejnej inte så, nejnej, amanda lyssna inte på henne, jag menade inte så haha, nejnej .
Ungefär så höll han på samtidigt som han asgarvade. Jag höll på att kissa ner mig o gick o sa meningen högt hela tiden.
Jag: Jag är stönig, men jag kan ringa grannarna innan du "kommer" . haha
åååhhh de e så kul, dålig humor som jag har.

Menmen sen skjussade vi hem Jonas o så va kvällen slut.

Idag hjälpte vi Lotta o dom att städa lokalen lite, för att sedan åkte hem till Inger & Kurt o äta resterna (mormor & morfar).
Sen åkte skåne folket hem, ja förutom Lotta o Tobbe som stannar en vecka till. Så nu har vi varit hos Mats, o funderingen nu som ligger i luften e mat?
Så de disskuterades nu om de ska bli varma mackor :)
Menmen så ere.

See You Next Time

Lördag

Jaha nu sitter jag här röd som en tomat o halft avklädd (måste lufta min solbränna lite)
Har jobbat idag, vilket jag inte alls kände för imorse, men när jag väl kom dit så visade de sig att vi inte alls hade mkt o göra. Så de va jätte skönt va hemma halv3 istället för 4, skönt skönt skönt.
Vi åkte till Mickes stuga i torsdags efter att han kommit hem från sitt jobb i norge, va där tills igår eftermiddag.
Jätte skönt, badade, åt gott o spelade spel. Jag o Micke simmade ut med en badring o försökte hålla oss uppe på den vilket var väldigt svårt haha, vi skulle försöka flyta in oxå eftersom de blåste inåt, men vi rörde oss knappt .
De va väldigt skojigt vi skrattade o flummade. Sen kom Amanda upp efter att ha tagit en powernap, o när hon står på berget o tittar på oss o borttar tänderna så tappar hon sin mobil i vattnet, plums! Inte bra,
men hon ta den på tork o idag funkar den som vanligt, sån jävla tur! =P
Sen igår åkte vi hem o grillade, Peter Chap, Perter Person & Carro kom förbi oxå. Men sen fanns de juh vissa som skulle jobba idag, jag med andra ord som fick gå o lägga sig tidigt medans dom andra satt uppe o skrattade o spelade spel .
Men idag är de lördag o vi har precis ätit pannkakor, ikväll ska vi gå på bio i karlstad .
Amanda o Micke ska se Transformers vilket jag inte vill, så jag o Carro ska antagligen se The Proposel.

Så vad händer annars? Jag saknar min familj lite, saknar mina vänner i sthlm, men jag kommer juh hem i augusti,
så de e så jag får tänka, sen har jag ju underbara människor här oxå. Jag saknar vissa personen mer än andra, eller snarare jag saknar en person som jag inte vill sakna. Jobbigt som fan, drömde en dröm inatt oxå.
Jag hoppas verkligen inte att dom dära drömmarna har kommit tillbaka. Men den här drömmen va jobbig,
men de va nog bara för att personens namn ploppade upp i mitt huvud innan jag somnade.
Vilket är väldigt frustrerande !
Forget the past and look at the future?
Aja nu har jag iallafal uppdaterat lite, tänkte att jag gör de innan Elin kommenterar att jag e seg ;) Love you babe! <3

See You Next Time



RSS 2.0