The Shadow

Tittar ut på den blåa himlen, sitter och bara tittar rakt ut i luften. Så mycket luft runt omkring mig men ändå ingen luft i mina lungor. Vill hoppa ut o flyga, flyga upp och känna mitt bröst fyllas med luft, ny luft i min kropp.

Sommarn är här men ingen sommar lycka rusar genom mig, allt bara rusar förbi mig. Jag försöker hänga med, jag försöker hålla huvudet högt men det är svårt, det är svårt att hålla fasaden uppe när så mycket skit händer runt omkring en. Så ibland sätter jag mig bara ner o tittar ut över samhället bara försöker slappna av, rensa huvudet.

Men vissa gånger skrattar jag hela vägen från hjärtat, känner värmen ikroppen, känner kärleken. Jag har min ängel, kan komma på mig själv att jag bara tittar och ler. Känner att hon är min livlina, hon är anledningen till att jag inte grävt ner mig, anledningen till att jag faktiskt tänker klart.

 <3 Mitt hjärta hoppar, slår en extra gång, mitt huvud känns som att de har fyllts med bomull, orden går om varandra och kommer ut i fel ordning. Hela min värld snurrar, hela jag är upp o ner, kan inte kontrollera mig, vill få det att sluta. Du rör mig ända in i själen och det gör förbannat ont lika väl som att det är den bästa känsla jag någonsin känt.

Det ligger ett mörker över mig som alltid kommer finnas där, en skugga som alltid kommer följa mig, den kommer lägga ett mörker över alla lyckliga stunder. Men jag måste se framåt och kanske då, kanske lyckas jag då skaka av mig skuggan o få lite ljus över mitt bleka ansikte..

See You Next Time

Om Vi Inte

Allting stannar upp när jag ser dig
hjärtat bulltar fort, jag vill ju vara med dig

Kom och ta min hand
men nångting hindrar dig
vem ska stoppa dina steg från att få gå till mig
men du förvirrat ler
det här är ingen lek
jag är också rädd, rädd att göra fel
Låt mig få komma nära dig

Jag har fastnat för dig
Jag tycker om dig med
om vi inte tar ett steg fram
så kanske vi ångrar att vi aldrig lärde känna varann
Jag har fastnat för din blick



HUR?!

Börjar känna små tendenser till mat strejk.. Inte okej!

Ni kommer känner mig o läst min blogg har säkert läst om ätstörningen jag fick under jul då jag gick ner 13 kilo.
Jag har kommit fram till att det styrs av hur jag mår psykiskt, under den perioden så mådde jag inte bra alls.
Det var mkt skit i familjen osv.

Nu är det värre en någonsin, jag fattar inte riktigt hur jag står kvar på marken. Fattar inte hur jag orkar hålla mig normal på jobbet och mot samhället. Hur orkar mina ben hålla mig uppe, fasaden spricker.

Ja iallafall så inser jag att när det är för mkt runt omkring så kan jag inte äta. Asså jag vill så gärna, magen kurrar men mår illa efter två tuggor. Nu kom jag på att jag inte ätit nånting sen i lördags vilket var en halv sallad från ica.
Sprang o hämtade en banan som va ganska svår att få ner, men jag lyckades typ.

Jag orkar inte me denna skit, jag får lida när det egentligen är ni/du som ska ta detta. HUR i helvete kom allt detta på mitt bord, HUR i helvete kan de vara mitt fel, HUR i helvete kan ni gå runt o låtsas som ingenting och bara vara nonchalanta. HUR HUR HUR??! Kan ni snälla förklara för mig va jag gör för fel hela tiden, eftersom ni/du ständigt behandlar mig som skit.

Jag står ensam, har ingen kvar, förlorade allt på loppet av en minut.
Men jag ska försöka stå starkare & stadigare än ni någonsin kommer göra.

See You Next Time

Helg & Lägenhet

Nu börjar vi komma iordning i lägenheten, matta och vardagsrumsbord är införskaffat. Börjar kännas hemtrevligt, okej vi ska inte prata om mitt sovrum som ser ut som en flyttkartong men ändå. Jag vill inte fixa för mkt där än innan jag vet hur jag vill ha det.

Fredag:
Va sjukt trött och irriterad efter jobbet och Oscar fick höra mitt TPL (trött på livet) snack. Jag var inte arg eller otrevlig mot honom men han fick som sagt höra allt jag var bitter på. Vi var hundvakt hela kvällen och pratade ganska mkt. Vid tolv ramlade Thommy in för att hämta sin valp sen gick jag o la mig.

Lördag:
Vaknade vid 12, utvilad efter tolv timmars sömn, direkt då drog Oscar till Thommy för att grilla. Jag gick runt i lägenheten, tog en dusch och väntade på "K"s samtal. Vid två? kom han förbi o fixade lite, vi tog en kaffe sen drog vi till Tungelsta för att hämta vardagsrumsbordet. Sen hem igen. "K" fixade kylskåpet, skruvade ihop köksbordet & fixade balkongdörren. Han gav oss oxå en micro o kokplattor tills köket blir klart om typ två veckor.
Evigt tacksam att han tar sig tid och hjälper till, han är värd en STOR kram. Och när detta är över så ska jag nog visa min uppskattning på något sätt.

"K" är så rolig ibland, han har vissa ggr mer planer för denna lägenhet än va jag har.
- Vi kan lacka om köksbordet Camilla, så det blir snyggt.
- Vi kan lacka om dörrarna Camilla så dom blir riktigt snygga o glänser.
- Vi kan lägga trall på balkongen.
- Du kanske kan få min säng så kan du nog ställa den såhär.
- Vi kan sätta upp en duschvägg här
- Lägga nytt golv i kök & hall


Och så fortsätter det, vi kan hit o vi kan dit :P
Men inte så att jag har någonting emot de, skönt att ha en hantverkare som vän.
Tack "K" för den senaste tiden då du funnits där när det varit tufft.
Tack för att jag kunnat ringa mitt i natten o gråtit eller varit fly förbannad.
Som jag sa igår, du är en player, ett svin på två ben :P, men du har ett hjärta och jag är tacksam för all din hjälp!

Söndag:
Idag kanske mitt älskade hjärta Elin & Simon kommer över på fika, "K" ramlar förhoppningsvis in med vår tvättmaskin också, annars åker jag till honom ikväll och våldtar hans tvättmaskin :P

See You Next Time

jag kommer, jag kommer, jag tror jag är kär

Konstig känsla i magen, onödig svartsjuka, skumma funderingar.

Han trycker ner mig i skorna lika mycket som han får mig att sväva, jag vill bara att det slutar NU.
Det får räcka, jag mår piss på grund utav det, jag vet inte hur jag ska få det att sluta!

Klart jag vill att det slutar, men ändå inte? Jag är splittrad, åhh oooorka.
Va ska man med känslor till, man blir ju bara dum i huvudet..

Hatar spelet vi spelar, denna eviga lek...


Ny start

Nu bor varken i Handen på Vallavägen eller i Västerhaninge på Ribby Allé.
Nu bor jag i Sågen! :)

Det har varit mycket känslor den senaste tiden, allt är helt fuckat. Upp & Ner & Bak & Fram.
Jag har gråtit många tårar och blivit huggen i ryggen, sviken av folk jag höll kär. Men nu orkar jag inte bry mig längre, jag har varit alldeles för snäll alldeles för länge! Tagit alldeles för mkt skit! Men de ska bli ändring på det nu förhoppningsvis.

Jag vet vilka som har funnits där för mig under denna period och ett stort tack till er!
Det sägs att man ska hålla sina kära nära men sina fiender närmre.. Börjar känna att jag tar till mig det ordspråket. Men ändå inte.. Jag orkar bara inte med all skitsnack längre.

Jag har iallafall fått nog, jag lever mitt liv nu med mina vänner. Jag har tagit jävligt mkt det ska gudarna veta, men enough is enough !

Pappa: Lycka till nu! Nu börjar allt på riktigt!

Pappa är lite små rolig, jag har inte den bästa relationen till honom men det har sina orsaker. Igår kom han med ett glasbord till mig och ett mixer set. Jag hade tidigare under dagen informerat honom om att jag inte kunde bjuda på kaffe eller liknande eftersom jag inte äger en kaffebryggare. När jag möter upp honom så ber han mig bära en påse med inslagna paket med glansiga snören.

Detta är då paket till mig i sen födelsedagspresent (notera att jag fyller år 1.a November). Då har gammelfarbrorn köpt en helt ny kaffebryggare till mig och i det andra paketet har han slagit in mjölk,kaffe & fikabröd. haha
Jag tyckte det va lite skojigt.
Dock var glasbordet ett matbord & inte ett vardagsrumsbord så vi såg inte tv.n när vi hade det framför soffan. 
Så nu har Oscar det som "kontorsbord" haha.

Jaja noooooog om detta, längtar efter helg! 

RSS 2.0