Tävling

Jag tänkte va med i en tävling för omväxlingens skull,
Jag hittade tävligen på Fokis blogg. Halsbandet är från Betties galleria

De är ett sånt där namnhalsband som jag alltid velat ha sen jag såg sex and the city haha. Dom är fruktansvärt fina och jag skulle nog helst vilja ha ett i silver, så vi kan väl hoppas att jag vinner. Men jag har inte så mkt tur när de gäller tävlingar men man kan juh alltid hoppas ^^

Kollade iallafall in Betties galleria och de fanns så mkt fina grejer , helt facinerad, men men säger om jag hade turen med mig eller ej .

See You Next Time

Vila i Frid Ulf Larsson

Satt o tittade på nyheterna när detta dök upp.
Ulf Larsson blev bara 53 år gammal, dödsorsak okänd.
Jag förstår inte varför människor som man sett sen man var liten ska försvinna. Har jag blivit för gammal nu? Är de därför alla kända människor som va vuxna redan då jag va ett barn ska försvinna nu.
Ulf Larsson skrattade alltid när man såg honom på tv han verkade vara en glad människa.

Han känns lite som farsan Baloo. alltid glad, stor o snäll, full av kärlek. Men va vet jag, han e bara en tv kändis för mig. Men han verkade så iallafall. Aa han kändes som en stor teddybjörn som man bara ville krama. Jag ska ge en tanke till hans familj, och jag hoppas att du får alla att skratta i himlen lika mkt som du har fått oss att skratta på jorden.

Vila i frid Ulf Larsson

För att läsa mer http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5872634.ab

See You Next Time


 



Top 5

Lite Top 5

1. Chaninng Tatum & Jennifer Lopez






2. Cam Gigandet & Jessica Alba





3. Chad Michael Murray & Lindsay Lohan







4. Jonathan Rhys Meyer & Sophia Bush






5. Brad Pitt & Tyra Banks





See You Next Time

Lite allt möjligt

blogg,blogg,blogg,blogg,blogg, varför har man en blogg?
Ja jag har den iallafall för att skriva av mig, låta folk jag inte pratar me så mkt vet hur de går i mitt så himla spännande liv.... nooooooot ...... Men jag önskar ibland att jag hade ett fett spännande liv, men de kanske ändrar sig om jag får jobb i san francisco. Då kommer jag göra om headern o skriva aupair i san francisco :D
Men jag ska inte hoppas för mkt för då blir man bara besviken..


  • Kärlek?
Den ligger ganska mkt på grunt vatten nu, söker inget för tillfället. Jag har lagt kärleken på hyllan helt, den kommer när den kommer. Har lite ragg så, utspridda i sverige känns de som haha. Nää men skämtosido.  Allt de dära är nerlagt i en låda. Jag har viktigare saker att tänka på :P

  • Arbetsliv?
Jadu, arbetslös heter de sist jag kolla. Går just nu på Adecco bemmaningsföretag jobbcenter i Huddinge. Vilket gör mig fattigare än va jag redan är, inte gratis att åka dit precis, men de verkar inte Arbetsförmedlingen fatta!
Så de känns inte så jätte bra, men har hittat nåra att fördriva tiden me, skratta o skoja. Så de känns iallafall bra, annars hade de varit ganska trögt att åka dit.


  • Familj?
Vi är till och från 9 stycken i detta hushåll haha, pojkvänner, vänner, syskon, hundar. Aajuste med hundarna blir vi 11 stycken haha. Men som sagt till och från bara. Men ändå de blir ganska trångt i soffan haha. Men vi är en stor familj o de kommer vi alltid vara :)

  • Framtid?
BMW, villa, 2barn, gift & vovve hahaha!!


See You Next Time



Bajs på måndagar

De har varit en sån dära lugn helg, en tänkar helg. Men idag är de måndag o verkligheten kom ikapp en med en sprudlande fart.
Pengar är mitt största problem i nuläget, de flygar fjärillar ur mina fickor, fruktansvärt deprimerande. Hatar att vara arbetslös o pank. Och folk säger: "aa men sök mer jobb då", att folk ens vågar. Jag har sökt jobb varje dag i över ett år nu och de är helt lönlöst. Jag fick ett sommarjobb men sen va sommaren slut o jag blev pånytt arbetslös. Nu åker jag till huddinge varje dag för att gå på Adecco jobb center, bara för att göra min plånbok ännu mindre o göra min telefon räkning ännu större. men de lyssnade inte AF på. Så de känns as bra, not. Men jag pratade me min coach i torsdags o hon skulle kolla runt om aupair jobb i sanfrancisco. Så nu håller vi tummarna o hoppas på de bästa!


  • See You Next Time

Helgen är här

Idag har jag jobbat, 9-17 på Tallen i vikingaskolan. De va roligt, älskar att jobba me barnen . underbart .

Nu är de iallafall fredag, vilket känns skönt men helgerna går tyvärr alldeles för fort.
Ikväll tror jag att de bara blir chill, men imorgon ska jag på min fars 60 års kalas i täby. Sen på kvällen kommer säffle carro :)
Åh de ska bli så kul att träffa henne, saknat henne som fan, hennes sjuka humor och lyckliga sätt ..
Så vi får väl se va resten av helgen bjuder på, kanske händer nå kul vem vet.

Syrran börjar planera sin 18 års dag, eller hon har planerat hur länge som helst, men nu börjar inköpslistan skirvas o de snackas om den iallafall en gång om dagen :P
Jag har börjat funderar på min 20 årsdag oxå nu när syrran pratar om sin födelsedag. Men jag har knappt kommit fram till nånting. Ena sekunden funderar jag på att inte ha nånting och andra sekunden funderar jag på att ha nått stort. Men de som jag har i hubudet nu är att jag ska ha en fika med släkt o så. Sen dra till krogen antingen dagen innan min födelsedag eller helgen efter. Dra dit me vänner o bjuda folk dit för att fira mig. Men som sagt de e bara tankar än så länge. Eftersom jag la lokalfest helt på hyllan. Menmen nu ska jag ta en cancerpinne.

Vill ni hitta på nått ikväll så är de bara att slå en pling .Ciao

See You Next Time

Varning

Min blogg är under uppbyggnad, så ursäkta röran

22:43

Sorry för den sega uppdateringen men hade typ helt glömt bort att jag har en blogg haha
Helgen flög förbi i full fart. Fredagen tillbringade vi hemma hos Elin med fest o stoj, mkt mkt trevligt.
Lördagen gick ut på att ta de lungt, eftersom jag va så fruktansvärt trött vilket jag alltid blir när jag dricker,
vare sig jag dricker lite efter mkt.

Söndagen gick typ ut på samma sak förutom att jag inte gjorde de med vilja,
de fanns inte så mkt mer att göra tyvärr. Sen nu i början av veckan har jag bara chillat haha.

Imorgon bär de av till AF vilket jag inte ser fram emot, fan va jag hatar att vara arbetslös.

Jag berättade om min dröm soffa för mamma idag, asså skulle ni se den så skulle ni bli lika förälskade som jag. Hittade den i sommras när jag va me Amanda & Carro på en möbelaffär. Jag dör , fan va fin soffan är.
Riktig jävla ungkarls soffa. helt i min stil o helt i svartskinn.
Jag ska ha den soffan, jag skiter i att den är dyr, jag ska spara o spara o spara,
för soffan ska jag ha, bannemig.


Plåtade syrran o hennes kille igår, blev faktiskt någolunda nöjd med resultatet.
Dom går att se på facebook om ni blev nyfikna :P Iallafall nåra av dom.


  • See You Next Time

RSS 2.0