Hej sommar Hejdå Sthlm

Ja värmen har då med råge hittat hit.
Jag höll på juh på att dö både igår o idag när mamma o jag var ute, herregud säger jag bara.
Men man ska inte klaga som folk säger, för på torsdag kommer regnet tillbaka. ursh
Men jag säger såhär, så länge de e sol o fint väder på midsommar så e jag nöjd ^^

Snart drar jag , bara en vecka kvar typ, känns härligt som fan. Ska jobba häcken av mig o sola o bada :D
Slutade jobba på dagiset i fredags, de kändes lite tufft faktiskt. Man hade precis hunnit få kontakt med barnen , lärt sig alla rutiner o kommit nära arbetskamraterna o så va de slut.
Jag tog med mig kladdkaka till fröknarna som tack för denna tid, sen gulliga som dom är så hade dom köpt lösgodis till mig, en skvaller tidning o sen gjort en bild me mig o barnen där dom tackade för tiden tillsammans. De va så fint, jag kände mig lite nere när jag gick därifrån. De är undebara människor o grymma pedagoger, om jag bor i haninge när jag får barn o dom jobbar kvar då ska mina barn till dom, thats it! =P

Så va försegår annars i mitt liv?
hmm, jobbat stenhårt som sagt, har egentligen inte haft tid eller ork för nått annat. Tagit de ganska lungt den senaste tiden. Har varit så himla trött, knappt orkat stå på benen vissa dagar. Men jag tror de va till helgen som kommer nu som jag var bjuden till Elin Babe, va de så babe? :)
Och om de va så, så ska jag verkligen komma, saknar pinglan och vill umgås me henne innan jag drar hela sommaren. Jag hoppas att jag också kan tajma in att komma till sthlm en snabbis samtidigt som Simons spelning. De skulle bli bra flugor i en smäll :) Men helgen har varit lugn som fan, igår satt vi nåra här o kollade på film. Drömkåken o sen face off, fast vi flummade nog mer än va vi tittade på filmerna haha.
Kommer sakna min kära familj över sommaren, sakna att snacka med syrran o så. Men de finns juh den nya tekninska saken som heter Mobiltelefon som tur är . hihi

Men nu ska jag softa, kolla film, mysa med Sigge o må allmänt bra.

  • See You Next Time

Sigge

  • Sigge the one and only



Fredag

Idag var de sista dagen på jobbet, i onsdags va de sista dagen med mina arbetskamrater.
de känns lite tråkigt faktiskt, man har kommit barnen nära o kommit in i allting liksom. Så man blir lite sentimental...
Men nu så är jag väl hemma en vecka sen drar jag till säffle, till mina älsklingar <3<3
Saknar dom så himla mkt, ska bli så skönt att komma dit ^^
Jag vet inte än om jag drar hem o tatuerar mig eller om jag gör de i karlstad har inte bestämt mig än.
Funderar starkt på att göra de hemma där jag vet att taueraren är bra i nynäs liksom.
Men vi får väl se va jag får för vansinnes ideér där nere haha =P

Idag är de fredag o jag tror att de blir en stilla helg för min del.
Syrran ska på fest idag så jag stannar nog bara hemma o kollar på "Bodyguard".
Nån som vill hålla mig sällskap så är de bara att säga till, ;)

Ska försöka få upp en bra bild på vårat nya tillskott Sigge, våran lilla hundvalp. Nu när jag fått tillbaka min mobil från verkstaden så är de faktiskt möjligt ^^
Men kanske lägger upp en bidl sen, han sover nu så
men uppdaterar snart igen!
Puss!

  • See You Next Time

Söndag

Och så va de Söndag igen, helgen är föbi o en ny jobbvecka är redo att börja.
Helgen har varit fullbokad faktiskt.
Igår åkte jag till min kära storebror o hans familj i täby.
Dom skulle döpa sin nyaste tillökning och jag är juh fadder så självklart va jag där. Stog där framme vid altaret och såg söt ut haha. Sen så är jag juh tvungen att läsa ur bibeln oxå, jag gör de för min brors skull, men fyfan va jag inte tycker om att tala inför mkt folk. Men jag gjorde de snabbt o smärtfritt. Sen bar de av hem till deras lilla radhus i täbykyrkby. Där de va bjudning med folk o massa gott. Och tur som dom hard enna familj så sprack dom gråa molnen upp o solen tittade fram.
Perfekt för grillning o fika utomhus på deras terrass. De är så synd att jag träffar dom så sällan, älskar min bror o hans familj så himla mkt. Men tiden räcker inte alltid till tyvärr. Men vi skulle försöka träffas innan jag drar iväg hela sommaren.
De är inte många som förstår att han är min storebror eftersom han är ljushårig med blåa ögon o jag är brunett ända in i själen. Men nog är vi syskon allt, han försöker skydda mig o visa mig rätt vägar precis som en storebror.
Love to my big brother!


Och idag da, söndag, min lillebror fyller år imorgon så idag ska de firas med buller o bång.
Mikael fyller hela 11 år o en liten bit av vår lilla släkt ska komma på fika. Tänk att han redan är 11 år,jag minns när jag körde honom i vagn var o varannan dag o han va sååå liten.
Nu börjar han högstadiet om ett år, och jag vet själv hur fort högstadiet gick o sen helt plötsligt så sökte man till gymnasiet. Jag hoppas innerligt att de inte går så fort för honom, för när han ska söka till gymnasiet då är jag 25 ?!
De är INTE okej, dom 5 åren får fan inte gå fort. Fan 25 då ska jag skaffa barn o ha allt upplagt runt mig. helt sjukt att de e 5 år kvar till 25 o sen 5 år till då är de 30!!!! Galet så gammal vill jag inte bli?!! :O
Menmen,
Detta är sista veckan jag jobbar på dagiset Tallen, kommer sakna barnen o arbetskamraterna väldigt mkt. De är en trevlig arbetsplats. Men jag hoppas jag kan komma tillbaka till hösten, de får tiden utvisa.
Men hela sommaren kommer jag hålla till på andra sidan Sverige nära Norge, ska jobba o bo i Säffle hos mina värmlänningar. Kommer kanske hem en eller två helger inte mer, så vill ni träffa mig nånting under sommaren så får ni boka in er den helg jag kommer upp.
Jag ska försöka uppdatera bloggen när jag är därborta så ni vet att jag lever =P
  • See You Next Time

??

Man säger juh alltid att man ska tänka sig för va man gör, innan man gör de. Annars kanske de blir så att de man inte har i huvudet får kroppen lida. Jag lyckas fan nästan aldrig tänka mig för, de låter bra för stunden sen så kommer jag på efteråt att de kanske inte va så bra.
Varför är de så att man kommer på sina "misstag" efteråt?
Varför kommer du inte på de innan dom sker?
Är de för att du egentligen inte vill lyssna på varningssignalerna som går i huvudet, du ignorerar dom kanske?
Är de därför du vissa ggr tvekar först, pågrund utav att de faktiskt kommer upp en liten röd triangel i huvudet?
Visst jag har oftast lärt mig av mina "misstag", gör liksom inte om dom igen, kärleksdraman, triangeldraman,bråk,svek whatever.
Men vissa grejer gör jag om o om igen fast den där varnings triangeln ploppar upp o skriker.
För att jag vet att de e fel men vill göra de ändå, skiter i morgon dagen?
Jag vet då fan inte, men en sak e säker jag lyssnar inte på varningstriangeln bland vissa grejer o med vissa personer. De är en sak som är säker. Att jag aldrig lär mig?

Och hur ändrar man relationer? Från vän till pojkvän , från pojkvän till vän, från hångelkompis till vän? aa ni förstår va jag menar behöver inte fortsätta!
De måste juh va de svåraste , när man är van med personen i en viss kategori o sen ska man lägga personen i en annan mapp o uppföra sig efter de. Jag kan då inte göra de, jo visst om jag var så illa tvungen , som med pojkvän, man kan juh inte gå runt o ha kvar honom i pojkväns mappen fast ni gjort slut för tre år sen, de e lite wierd. Men andra grejer hur ändrar man en relation utan att de ska ta skada på relationen till varandra rent psykiskt.
Fan va djupt detta blev då, inte meningen kanske haha
Vissa personer har inflytande på mig då blir jag deep o analyserar de mesta. suck =P


  • See You Next Time

<3

Min Amanda kom igår de va så kul , har saknat henne så himla mkt!
Kramade henne en lång stund, sen gjorde vi oss iordning för att dra in till stan. För där vankades de Rix Fm Festival. Vi stannade genom en halv låt sen gick vi, nöden har ingen lag. Jag o Amanda höll på att kissa på oss vi va tvugna att besöka en toalett. När vi väl hittat en toalett o lättat på trycket så begav vi oss till Burger King. Där vi satt o snackade skit o skrattade. Sen bar de av hem till sängen trötta som vi va. Vi skulle ha gått upp tio idag men de orkade vi inte, vi somnade om o va inte inne i stan förens ett nångång tror jag. Och i globen på annexet befann vi oss fram till halv 5. Peppade Dennis o umgicks med familjen Hareskog - Mats vilket va tråkig att han inte var med. Men jag träffar honom o Micke om två veckor ungefär så de är okej :)

Nu har jag jobbat två veckor o mamma frågade igår va jag hade för streck i ansiktet jag trodde de va smink o de trodde nog hon me, men icke, de va skuggorna från mina påsar jag fått under ögonen. Jag är helt slut hela tiden o jag får inte den sömn jag behöver så jag är alldeles mörk under ögonen o sen har jag fått veck . INTE OKEJ! men va gör man inte för pengar. Sen trivs jag väldigt bra på jobbet så jag kan leva med påsarna. De händer alltid något nytt o de är alltd skratt o skämt, så de är verkligen en trevlig arbetsplats o trevliga medarbetare! I like it.

Men ikväll bär de nog av till Elin, ska hjälpa Malin lite med tvättstugan bara sen bär de nog av till Västerhaninge.
Va var de Elin sa , vin o Eurovision haha. De skulle tydligen komma dit lite fler , kul :)
Men nu ska jag kissa o äta kexchokladen jag fick av Dennisen som han vunnit på grönan.
  • See You Next Time

Always And Forever

Fredag

Äntligen Fredag! Ursh o fy vad skönt!
Slutade kvart i fyra idag o de va skönt eftersom jag jobbat till halv fem varje dag.
Så nu är helgen fullbokad ingen tid för vila bannemig!
Amanda kommer idag , Gela kommer imorgon. Fullbokad, men jag är inte fullbokad på natten =P hhaha

Idag är de tydligen Rix FM vilket jag inte hade en aning om förens en tjej på jobbet sa de, jag som brukar ha sån full koll på de. Men vi får se om jag drar dit, beror jätte mkt om jag är trött eller ej. Men kanske drar in en snabbis iallafall.
Amanda o Jag inne i stan precis som gamla tider, myyyyyys

Va händer på lördag kväll? Händer de nått hos dig Elin? :D
Lördag kväll är jag faktiskt obokad tack o lov, men vi får se ,kanske dyker upp nått kul :)
Men nu ska jag käka o vänta in Amanda o typ ta en dush, känner mig lite skitig av att alla småbarn klättrat på en hehe.


See You Next Time
See You In Heaven


Tisdag

Dundrande huvudvärk o värkande fötter de är en vanlig dag efter jobbet.
Jobbade nio timmar idag, kände de faktiskt man är sjukt seg sista timmen. Men va gör man inte för pengar, sen trivs jag väldigt bra på jobbet. Trevliga människor o mysiga barn!
Men mina värkande fötter får inte vila för idag har vi tvättstuga, springa upp o ner en gång i timmen fram till klockan tio ungefär. Men de är sånt man får stå ut med om man vill få sina kläder rena liksom!

Jag saknar mina värmlänningar så himla mkt! Jag tror de är denna helg min Amanda kommer är nästan helt säker men bara nästan, åh gud va kul de ska bli. Saknar henne så de gör ont, när vi är ifrån varandra längre perioder känns de som att en del fattas. Hon är min soulmate helt ärligt, genom vatten ,eld ,genom allt.

Nu är fan sommar snart här, vi räknade ut för nån dag sen att de va 13 skoldagar kvar. Inte för att jag går i skolan men ändå. Inte långt kvar nu, sommar sommar sommar. Jobba i säffle, sola bada må bra, mysiiiiiiiiigt!


See You Next Time On www.crawlingback.blogg.se



See You In Heaven

Måndag o ljuva Måndag

Japp o så va de måndag igen.
Jobba hela veckan sen e de ljuva helg igen, som går alldeles för snabbt!
Men i helgen kommer Gela o Amanda, de ska bli roligt som fan, förutom att jag kommer vara helt slut . Men jag ska försöka vara rolig att umgås med ^^


Jag fick ett väldigt oväntat sms idag, väldigt oväntat, men de va inge mer med de, ibland förstår jag mig inte på killar. Dom sms:ar eller ringer men har egentligen inget att säga? Är de deras sätt att säga att dom lever eller att dom ska kolla hur en själv mår. Ja jag har då ingen aning, men de va faktiskt kul att han hörde av sig efter ett halvår av tystnad även fast jag bara fick ett hej haha.
Hur hantar ni killar i er omgivning? Killar som ni gillar? Killar som ni har haft sex med? Jag har ingen som helst aning hur jag gör, jag tar de väl som de kommer. Men fan de lyckas alltid bli så himla fel. Jag faller bara för dom som inte alls är bra för mig,dom som inte alls borde finnas i mitt liv. Antar att jag tycker om spänningen de dära mystiska, men hur bra e de på en skala liksom?! Jag har gett upp hoppet om kärlek tills vidare, jag tar de som de kommer, orkar inte lägga ner massa energ. Han tog för mkt energi av mig så jag är för matt för att orka bry mig, för matt för att ens se helheten. Orkar inte se sanningen i vitöga, de har jag nog aldrig orkat.Jag ville bara ha kärlek ville bara älska. Men de gick inte så bra haha. Fel kille vid fel tidpunkt! Eller snarare fel kille i fel livstid!
Men nog om detta , ses vid nästa uppdatering


See You Next Time On www.crawlingback.blogg.se
See You In Heaven


Nytt & Fräsht

Stavas de så? hmm ingen aning men skit samma! haha
Nya bloggen är nu skapad ville ha lite förnyelse hehe!
Gela fick hjälpa mig efetrsom jag inte är så high på att designa. Med andra ord jag kan de inte alls, ingen aning om va hon snackar om när hon snackar siffror o bokstäver för att få svart eller gul eller liknande.
men hon gjorde de bra så snap snap för Gela!

Här kommer nu alla mina inlägg skrivas så detta är den bloggen ni ska följa upp. Om de nu dyker upp nått intressant skvaller här som ni vill rota i hehe.
See You Next Time On www.crawlingback.blogg.se




RSS 2.0