Torsdag


Är så trött, idag gick jag upp klockan sju och imorgon blir de klockan sex ..
Många som läser nu tycker väl att de inte är så tidigt, att de e normalt. Men inte för mig gott folk inte för mig. Jag e van me att gå upp tio o börja 12:45 o sen sluta 20:45 så dagen har varit tuff..
Men de har ändå varit en väldigt givande dag, har haft sjukt kul. De va länge sen jag skrattade så mkt som jag gjort idag. Jag passade Brunos barn i cirka två timmar på kontoret vilket va väldigt roligt, sen jobbade jag lite sen så va de dags att packa ner datorerna i kartonger o gå me dom till nya kontoret. Sen tog jag o Mathias sällskap hem vilket gjorde hela tågresan till en lång skrattstund :P

Men jag orkar fan inte skriva mer nu, försöker uppdatera i helgen lite mer ingående om allt som händer o sker :D

Helgens dravader

Och så va helgen över... Den va för kort som vanligt.. Men jag hade kul så länge den varade :)

  • Fredag
Jag jobbade till klockan 15:00 sen begav jag mig till Blue Fox, när jag går där på drottninggatan helt inne i min musik så sträcker nån fram en hand mitt framför näsan på mig. Jag stannar o tittar på honom, då ser jag att han håller i en nyckelbricka, han erbjuder mig denna nyckelbricka gratis, och jag e på gränsen till att börja skratta. Jag säger artigt nejtack men fältsäljare som han va så godtog han inte de. Då frågade han mig om jag inte ville ha tillbaka mina nycklar ifall att jag tappade dom, o då brast de, jag började skratta o han tittade väldigt frågande på mig. Då säger jag : De här är väldigt komiskt men jag jobbar för era konkurenter nere på Kungsgatan SST så jag har redan en sån där bricka som du kanske förstår.
Efter de ler han lite stelt och säger att han förstår o önskar mig en fortsatt trevligt dag. Jag fortsätter min färd ner mot Blue Fox, när jag väl kliver in känns de lite som att jag kommit helt fel o de trodde nog dom som jobbade där oxå:P Men jag förklarar glatt att jag vill färga mitt hår o titta på lite färger, ena mannen brister ut o säger : Vet du va jag tycker,RÖTT, rött skulle passa perfekt. Jag säger att jag faktiskt oxå har tänkt på de o vi gör en high five :P
Men de slutar me att jag kliver ut därifrån me rött iallafall, sen bär de av mot Åhléns för att köpa blondering. Jag söker mig fram mellan hyllor och våningar tills jag hittar de jag söker. Sen åker jag hem.
Under två timmars tid slingar mamma mitt hår, först till blont (vilket blev orange) sen till rött. När jag tvättat ur de röda så tittar jag mig i spegeln o skriker till. DE DÄR ÄR FAN INTE RÖD!! DE BLEV ROSA!! Jag springer in till mamma som säger de första hon gör att : så där kan du inte gå ut?!
Ja så den kvällen va katastrof eller mitt hår va katastrof den kvällen.

  • Lördag
Eftersom jag haft en hårkatastrof under fredagen så va jag juh tvungen att göra nånting åt de, de blev på me myskläder mössa o luva för att bege sig upp till centrum. Köper en mörkbrun hårfärg på Sabis, går tll Nergiz kassa o hon vill juh så gärna se hur katastrofen såg ut, så jag tar av mig mössan, och hon brister ut i skratt.
Nergiz: Att du ens vågar ta av dig mössan här bland folk! HAHA
Ja de va fler än jag som tyckte att mitt hår va förjävligt.
Påväg ner för rulltrapporna påväg hem, så stöter jag på ännu en fältsäljare, denna gång för telenor.
Jag låter honom prata(jag brukar göra de men sen avböja). Men samtalet blir bara intressantare o intressantare för var femte minut ungefär. Han vill så gärna få mig att haffa på detta så han ger mig massa gratis grejer om jag teknar abonumang, och eftersom jag ändå ska säga upp mitt så lyssnar jag. När jag fortfarande velar så slänger han in dödsstöten. " Jag ger dig en Iphone 4 gratis!" huh?! Va sa han precis, de här skulle vi luska ut, jag frågade direkt mer om saken, jora han gav mig verkligen en iphone 4 gratis ingen månadskostnad, hur skulle detta gå, ojojoj. När jag fortfarande velar så slänger han på mer gratis grejer. Och han skrev ner allt oxå, skrev nollor lite överallt på detta kontrakt. Och jag kunde inte längre motstå denna fältsäljare jag tackade ja. Så inom tre veckor har jag en iphone 4. Och jag slängde oxå ur mig till honom " Lurar du mig nu så stämmer jag dig!"
Kom hem o färgade mitt hår o blev riktigt nöjd nu ser de ut precis som jag vill ha de!
På kvällen drog jag till Elin & Simon o festade fram till klockan 4 på morgon , lika trevligt som alltid <3

  • Söndag
Vaknar klockan 12:00 av att min lillebror o hans kompis sitter o spelar xbox och skriker i vardagsrummet. Kliver upp o känner mig en aning seg, men då börjar sms:en strömma in. Jo för att klockan 14:00 väntas de Darin i haninge centrum. Bestämmer att Carro ska komma hit först sen drar vi oss vidare.
Ja vi är väl där uppe i två timmar, parkerar oss på paus för en fika/lunch och lyssnar till den underbara underhållnings musiken.
Sen måste man juh få titta lite oxå på skönheten :P haha
Och OM vi tittade haha, de va som att vara 14 år igen, men vi betedde oss vuxna o diskreta typ:P
Nej men efter två timmars ögongodis va de dags att bege sig hemåt. Carro skulle hem till sitt målande o jag skulle hem till soffsittandet. Och så har de blivit, suttit i soffan sen dess typ :P Döm mig inte, söndagar e till för att slappa och jag har faktiskt varit ute o rört på mig i två timmar i centrum :P
Så nu sitter jag här klockan e 23:40 och snart ska jag dunka mitt huvud medvetlös i kudden , för vet ni va som händer imorgon?! WORK!
Sen blir de en ganska lugn vecka men veckan efter då e de mkt som händer ojojoj...

Sov gott mina vänner
See You In Heaven


RSS 2.0